Mystery voetbalshirt bestellen met je vriendengroep, hoe werkt dit?

Gepubliceerd op 2 februari 2022 om 15:51

Een mystery voetbalshirt bestellen is natuurlijk erg leuk, maar hoe vet is het om met je vriendengroep allemaal een eigen mystery voetbal box te krijgen met hierin stuk voor stuk verschillende random voetbalshirts? The Mystery Club biedt deze optie, en we leggen je uit hoe het werkt!

Stel, je vriendengroep bestaat uit 6 man, en jullie hebben besloten allemaal een Mystery Voetbalshirt te willen, dan zijn er natuurlijk een aantal dingen belangrijk. Je wilt niet allemaal verzendkosten betalen, en je wilt natuurlijk al helemaal niet hetzelfde mystery shirt als één van je vrienden ontvangen. Dus... Hoe voorkom je dit?

Wanneer 1 iemand uit de vriendengroep 6 shirts bestelt, dan zorgen wij ervoor dat er 6 mysteryboxen worden verstuurd, met hierin 6 verschillende mystery voetbalshirts. Niet alleen zorg je er op deze manier voor dat iedereen een ander mystery shirt krijgt, maar ook is het een stuk goedkoper, aangezien je maar 1x verzendkosten betaalt in plaats van 6x! Ook zullen wij de kledingmaat op de voorkant van de mysterybox vermelden, dit zorgt ervoor dat iedereen zijn eigen mysterybox kan openen, en dat je niet het gevaar loopt dat je een mysterybox opent, die eigenlijk voor een andere vriend bedoeld was. Zo kan iedereen de spanning ervaren van het openen van een mysterybox!

Zijn jij en je vrienden ready? Klik hier om naar onze mysteryboxen te gaan!