The Mystery Club | Hoe werkt het?

Gepubliceerd op 5 januari 2022 om 21:23

The Mystery Club, de spannendste voetbalverrassing van Nederland! Maar... wat is het nou precies? The Mystery Club levert voetbal mysteryboxen, met hierin een mystery voetbalshirt. Deze mystery voetbalshirts zijn voetbalshirts van random voetbalclubs ter wereld, en zijn ten alle tijden authentiek! We horen je denken; hoe werkt het precies? We leggen het je in een aantal stappen uit!

Mystery voetbalshirts

Zoals gezegd, The Mystery Club levert mystery voetbalshirts in speciale voetbal mysteryboxen. Van Engeland tot Australië en van Brazilië tot Canada, waar voetbal wordt gespeeld zijn shirts, en waar shirts zijn, zijn wij. Zo kun je dus een shirtje ontvangen van Borussia Dortmund, maar ook zomaar van AC Bellinzona, Santos of Amed SK! Pas op het moment dat je de mysterybox opent, kom je erachter welk voetbalshirt je hebt gekregen, hoe spannend is dat?

 

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen, is aan te geven welke maat je wilt. De rest wordt voor je gedaan, simpeler wordt het niet. Geen keuzestress, maar juist in spanning afwachten welk voetbalshirt je krijgt! Wel bieden wij de optie om aan te geven welke club/competitie je liever niet ontvangt. Om een voorbeeld te geven, we kunnen ons niet voorstellen dat er ook maar één Ajax supporter is die graag een voetbalshirt ontvangt van Tottenham Hotspur of Getafe, dit kun je dus eventueel aangeven in het bestelproces. Op deze manier houden we het spannend, maar krijg je in ieder geval geen mystery voetbalshirt dat je absoluut niet had gewild. Na het bestellen is het enkel wachten op de volgende dag, dan ligt de voetbal mysterybox namelijk al bij je in de brievenbus, en kom jij erachter welk voetbalshirt jij hebt gekregen! Enthousiast geworden? Bestel vandaag nog je mysterybox, en laat je verrassen!